Sign in or Join FriendFeed
FriendFeed is the easiest way to share online. Learn more »
Agron Karameta
“Shqipërinë (kupto edhe Kosovën) e mbron fati, e ndërtojnë idealistët dhe e vrasin politikanët” @mekulipress #shqip